Horoscop Urania Taur 2012 26 Februarie 3 Martie 2012
Horoscopul Taur pentru saptamana astrala cuprinsa intre 26 Februarie 3 Martie 2012.

Horoscop 2012 Urania Zodia Taur:

Pentru cei care s-au născut în zodia Taurului răstimpul de trei zile cuprins între 27 şi 29 februarie este mai dinamic datorită tranzitului prin semnul lor zodiacal care va nuanţa multe din trăirile şi reacţiile lor. Pe de altă parte există în ansamblu pe harta lor astrală destul de mult echilibru, uneori chiar accente motivate de bucurie, de satisfacţie, de speranţă, de încredere sau de constatare lucidă a unor demersuri care au reuşit, a unor gesturi care se dovedesc a fi fost inspirate prin roadele pe care le produc acum. Harta cerului pentru nativii din semnul Taurului nu este săptămâna viitoare una complicată sau tensionată.



Sunt, este adevărat, câteva accente, dar spunem accente şi nu mari determinări. Pe de altă parte, ca orice accent el acţionează pe un răstimp redus, restrâns la câteva ore, nicidecum la mai multe zile sau săptămâni ori luni. De aceea, toate aceste momente de disfuncţie, fie socială, profesională sau la nivelul relaţiilor parteneriale este de natură să dureze puţin şi să nu creeze efecte importante.

Începând cu ziua de 2 martie pentru cei care s-au născut în zodia Taurului începe o perioadă destul de nostimă, de agreabilă, de discuţii care se poartă în taină, în secret. Şuşotesc, şoptesc, primesc informaţii, li se transmit discret tot felul de mesaje. Aceasta este partea bună.

Există şi o parte uşor critică sau labilă, sau vulnerabilă, şi anume faptul că, la rândul lor, fără să ştie, evident, sunt comentaţi, bârfiţi, analizaţi, disecaţi, dar acestea sunt nişte lucruri obişnuite, fac parte, să zicem, din farmecul vieţii sau din nemulţumirile mărunte ale vieţii de fiecare zi, aşa încât nu este cazul nici să se îngrijoreze şi nici să le pună la inimă. Ziua de 3 martie este ca pentru toată lumea şi pentru aceştia încărcată de nişte răscoliri care, fireşte, nu le vor aduce prea multă bucurie. Se creează o indispoziţie, o relaţie stresantă sau se produce o răceală, o îndepărtare între ei şi nişte prieteni sau un grup faţă de care ei au manifestat mult interes, ataşament, abnegaţie, fidelitate, încredere, cu care au fost solidari sau pentru care au crezut.

Acum o serie de elemente care se produc în viaţa acelui grup ori în direcţia pe care o capătă, unitatea şi coeziunea de acţiune a acelui colectiv începe să îi nemulţumească. Se distanţează, se desolidarizează sau, pur şi simplu, încep să observe lucruri care îi pun pe gânduri.

La un moment dat vor hotărî dacă merită să mai rămână alături de aceeia. Pildele sunt multe, sunt numeroase. Atenţie! Chiar dacă pentru moment sesizează într-o zi un aspect, în altă zi alt aspect, totuşi, la un loc, sunt mai multe mesaje, mai multe semnale decât percep sau decât au timpul şi răbdarea necesară pentru a le analiza pe toate. Din fericire, aceste semnale pot să fie recuperate printr-o reeditare, printr-o rememorare şi o analiză atentă a unor întâmplări de viaţă. S-au întâlnit, au discutat, au primit un mesaj şi aşa mai departe.

Punând cap la cap vor constata că la un moment dat toate acele demersuri îşi au explicaţia într-o direcţie, într-un interes comun care nu mai este şi interesul celui născut în zodia Taurului. S-ar putea ca ziua de 3 martie să fie o astfel de zi tranşantă ori s-ar putea să fie doar o zi de mare dezamăgire şi de dorinţă profundă de lepădare de acest grup colectiv sau de aceşti prieteni. Pentru unii dintre părinţi aceeaşi zi de 3 martie poate să le aducă nemulţumiri în relaţia cu unul sau cu cei doi-trei copii pe care îi au.

Fie singura odraslă face tot felul de trăsnăi, fie, la un loc, copiii încep să se poarte într-un fel care îi nemulţumeşte pe părinţi. Aceeia au logica lor, a adolescenţilor sau chiar a unei vârste mai mici, sunt foarte uniţi între ei şi încep să se alcătuiască într-un mic grup de comando care terorizează familia.

Chiar dacă nu se ajunge la conflicte majore, totuşi relaţiile sunt complicate între părinţi şi copii şi se poate spune că acest segment, chiar dacă nu se manifestă săptămâna aceasta, se va manifesta întrucâtva săptămâna viitoare sau se va concretiza ori se va acutiza. Sunt nuanţe, sunt trepte, sunt ipostaze care pot să evolueze în funcţie de natura relaţiilor din familie şi de vârsta copiilor. Ziua de 3 martie se poate asocia în planul sănătăţii cu un moment prost. Pot avea insomnie, dureri de cap, stres, iritare, nervozitate extremă sau chiar nelinişte nemotivată. Cert este că bruma de echilibru pe care o realizaseră întreaga săptămână se dă peste cap.

O a doua semnificaţie este legată de locul de muncă, unde o intrigă feminină sau o persoană feminină poate să schimbe natura relaţiilor colegiale sau de subordonare ori de coordonare de aşa natură încât să iasă un pui de conflict.