Horoscop Berbec 2012 Urania saptamana 26 Februarie 3 Martie 2012
Horoscopul Urania zodia Berbecului pentru saptamana astrala cuprinsa intre 26 Februarie 3 Martie 2012.

Horoscop 2012  Urania Zodia Berbec:

Pentru cei care s-au născut în zodia Berbecului săptămâna viitoare începe să devină interesantă abia după 2 martie, când Mercur intră în semnul lor zodiacal şi îi transformă în nişte persoane vorbăreţe, incisive, comunicative şi destul de febrile. Vor să facă multe lucruri, vor să fie prezenţi în tot felul de situaţii, vor să se implice în activităţi care nu întotdeauna îi privesc.

Este un activism până la un punct util, de la un punct încolo este hiperactivism. Semnul lor zodiacal nu putem spune că este încărcat cu planete, dar nu este nici golaş. Sunt, totuşi, trei posturi, mai ales la sfârşitul săptămânii, care încep să dea o dinamică specială acestui traseu, dar şi acestei perioade. În schimb au în spatele lor o artilerie destul de grea. Le aduce tot felul de gânduri complicate, de idei confuze, de amestecuri între dorinţe, sentimente, putinţe şi limitări.

O serie de lecţii de viaţă nu sunt foarte bine înţelese. Sunt, pur şi simplu, ocolite toate ipostazele din care ei ar putea trage o concluzie eficientă. Parcă nu ar vrea să înveţe, parcă nu ar vrea să audă, parcă nu ar vrea să înţeleagă, ceva se petrece cu ei la nivelul percepţiei directe, dar şi la nivelul asimilării interioare. Chiar dacă ei înţeleg, cum este şi firesc, un discurs verbal, un conţinut exprimat explicit şi simplu, nefiind vorba de nu ştiu ce cunoştiinţe de ştiinţă sau de matematică ori de medicină complicată.

Lucruri banale, obişnuite, le aud, le văd, le înţeleg, totuşi ceea ce se petrece la nivelul mentalului este greu de estimat. Parcă nu ar fi atenţi, parcă au auzit până la jumătate, parcă o mare parte din vorbe sau din fapte, sau din idei au fost uitate, de aici răstălmăciri, completări subiective şi încercări de conturare a unui răspuns pe un fond şubred. Destul de multe gânduri, dar toate sunt fugare, alunecoase, inconsistente şi nimic din ceea ce îi este pentru ei un element concret nu se stabilizează.

Toate gândurile fug, o iau razna. Visele sunt la propriu bogate în tot felul de ipostaze, dar este vorba de vise obositoare, de vise care îi fac să se trezească dimineaţa ca şi cum au participat peste noapte la o bătălie. Uneori chiar îşi spun “Mai bine nu adormeam, mai bine stăteam şi citeam sau mă uitam la televizor şi erama cum mai odihnit”. Această stare de epuizare în condiţii în care organismul depăşeşte momentul de veghe reprezintă pentru ei o reală încercare. De acum încolo multe vor fi momentele când corpul lor va trebui să facă faţă unor stări de torpoare.

Dar, această săptămână este una dintre cele mai puternice, aş spune la nivelul întregului an, pentru că acum Soarele, prin toate aspectele pe care le face în tranzitul lui prin zodia Peştilor, nu face decât să răscolească amintiri care nu convin, să cheme în prim-planul atenţiei lor, chiar dacă nu îşi doresc, tot felul de sectoare de viaţă şi activitate pe care mai de grabă ar fi vrut să le uite şi să nu le mai fixeze prin reeditare atât de bine în conştiinţa lor sau subconştientul lor. Cea mai complicată zi la acest capitol este 3 şi ulterior 4 martie pentru că aici se petrec o serie de disensiuni între trup şi suflet, între materie şi spirit, între real şi ireal, între vis şi realitate.

Pentru aceşti nativi săptămâna care vine se asociază şi cu griji, preocupări, nemulţumiri, stres sau conflicte mocnite la locul de muncă. Este foarte greu de precizat în acest moment de unde provin toate aceste conflicte şi stări nemulţumitoare. Poate fi vorba de o competiţie nedreaptă, de provocări, de insinuări, de puneri în vină, de conflicte cu o motivaţie sau cu un punct de plecare nesemnificativ care evoluează aberant. Poate să fie vorba de şicane, de orgolii mărunte, dar şi de orgolii, să spunem, până la un punct justificate, de vanităţi gratuite, dar şi de mândrie rănită, de situaţii umilitoare care cer neapărat o rezolvare rapidă, eficientă şi vizibilă.

Nu întotdeauna însă Berbecii vor fi la înălţime. Guvernatorul lor se află într-o poziţie stingheră. Nu îi ajută. Dimpotrivă, îi temperează sau, poate că temperanţa încă nu ar fi un lucru rău, îi inhibă, îi opreşte exact cu un pas înainte să treacă la acţiune. Se gândesc, se perpelesc, se pregătesc să ia atitudine, să pună lucrurile la punct şi în ultima clipă renunţă, ezită, se tem sau îşi fac calculul că ar fi mai bine să aştepte. De aici victoria celor care creează un câmp negativ în jurul unui Berbec prin atacuri, comentarii, bârfe, insinuări, situaţii neplăcute, conflicte care se ţin lanţ, atacuri nemotivate sau chiar tentative de destabilizare a aceluia dintr-un loc de muncă, dintr-o funcţie sau dintr-o responsabilitate.

Aceeaşi zi de 3 martie aduce conflicte şi opoziţii majore între persoana nativului din Berbec şi restul, ceilalţi, grupul în care se integrează la un moment dat. Este o zi conflictuală, este o zi complicată, amestecată, nu aş spune că este încărcată de surprize, ci este surprinzătoare intensitatea sau reacţia unora dintre dialogurile pe care le poartă acest nativ. Se pleacă de la o înţelegere, se pleacă de la cooperare, se pleacă de la normalitate şi se ajunge absolut anapoda şi inexplicabil într-o vâlvătaie şi într-un conflict care se alimentează parcă singur de la sine. Sporeşte într-un fel care nu are o altă explicaţie decât această poziţie astrală vulnerabilă.

În sfârşit, ultimul lucru care trebuie luat în calcul pentru ziua de 3 şi 4 martie este factorul sănătate. Pe un astfel de context este de presupus că din punct de vedere al echilibrului interior Berbecii vor fi destabilizaţi, vor fi nervoşi, crispaţi, iritaţi şi vor reuşi să împrăştie starea lor de stres interior celor cu care lucrează sau familiei în care se integrează. Sunt momente în care organismul poate la un moment dat să reacţioneze disproporţionat şi celebra furie a Berbecului să se manifeste acum în toată splendoarea.

Mânia şi revolta lor interioară, care se reflectă în chip organic asupra trupului, provine de la faptul că au sentimentul că toată lumea e împotriva lor, că totul şi toate s-au unit ca să le creeze şicane, să le pună piedici, să îi întârzie şi să le complice existenţa. Din păcate această senzaţie nu este întotdeauna nejustificată.